Linteloo

Sorteren op:

Sale
Zonneschijn op de rijstsawa's terrassen van Bali of de maïsplantages van de Inca's, verandert het spel van licht en kleur voortdurend. Inspiratiebron voor Sebastian Herkner om met geglazuurde keramische panelen te werken voor fabrikant Linteloo.
€1.138,00 €650,00
Sale
Anders Nørgaard nam alles wat hij ooit geleerd had van de grote Deense ontwerpers die hem voorgingen en destilleerde deze kennis tot ‘Kone’ – een eenvoudig maar krachtig silhouet, met perfecte comfort.
Fabrikant: Linteloo
€3.822,00 €2.575,00

In 1994 begon Jan te Lintelo – later samen met zijn levenspartner Lars Nikolajsen – met het creëren van de LINTELOO-collectie, vanuit zijn passie voor design en meubels. Vanaf dat eerste begin stonden comfort en luxe centraal. Zij lieten zich door niets weerhouden bij het opbouwen van een collectie die uitstraalde hoe zij het leven wilden leven: zonder beperkingen, maar vrij en genereus. Zij wilden hun klanten de mooiste ervaring van het luxe leven bieden, door samen te werken met nationale en internationale topontwerpers en met de beste producenten ter wereld, om zo tijdloze ontwerpen neer te zetten die staan voor ontspannen comfort.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x