Tara Tafel

Sorteren op:

Sale
Het zijn de details die een meubel bijzonder maken. In het ontwerp van de Tara Split tafel is aan de kleinste details gedacht. De combinatie van het onderstel en met een scherp verjongde tafelrand, maken het design van de Tara Tafel helemaal af! 
€2.541,00 €1.850,00
Sale
Het zijn de details die een meubel bijzonder maken. In het ontwerp van de Tara tafels is aan de kleinste details gedacht. De combinatie van de poot en de rand in kleur of verjongd rond het tafelblad, maken het design van de Tara Tafel helemaal af!
€2.335,00 €1.650,00

Tara Tafel is in vele variaties samen te stellen. Met zes modellen blad en vier verschillende ontwerpen voor poten zijn de mogelijkheden haast eindeloos. De afmetingen en de kleur van het tafelblad kunnen helemaal aan je interieur worden aangepast. Zo wordt Tara Tafel compleet naar jouw wens samengesteld.
Het zijn de details die een meubel bijzonder maken, in het ontwerp van de Tara tafels is aan de kleinste details gedacht. De combinatie van de poot en de rand in kleur of verjongd rond het tafelblad, maken het design van de Tara Tafel helemaal af!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x