Verzenden & retourneren

VERZENDING

Bij ShowroomMeubels.nl willen we het je zo gemakkelijk en voordelig mogelijk maken.
Daarom leveren wij alle producten rechtstreeks vanuit onze showrooms bij jou thuis.

Na de aankoop neemt onze koerier zo spoedig mogelijk telefonisch contact met je op om een afspraak voor levering te maken.
Daarbij streven wij er altijd naar om het meubel binnen 7 dagen bij jou over de drempel te tillen.

De verzendkosten bedragen standaard € 75,- voor verzending binnen Nederland. Woont U op hoogte en is er geen lift? Dan rekent ShowroomMeubels.nl € 35,- per etage extra, op locatie te voldoen. Onze bezorgdienst zal dit uiteraard vooraf met U overleggen.

 

RETOURNEREN

Bij de aankoop van producten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende veertien dagen. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door of namens de consument.

Tijdens deze termijn zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden. Indien hij van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer retourneren, conform de door de ondernemer verstrekte redelijke en duidelijke instructies. Bij eventuele schade aan het product die door de klant is veroorzaakt, vervalt het retourrecht volledig.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x