Over Showroommeubels.nl

Showroommeubels.nl levert topkwaliteit designmeubels van de grootste merken voor absolute bodemprijzen! Rechtstreeks uit de diverse showrooms van onze partners, danwel vanuit onze voorraad. Jouw droommeubel niet meer op voorraad? Neem contact met ons op en wij gaan voor je aan de slag om het artikel voor dezelfde lage prijs alsnog aan je te leveren.

Showroommeubels.nl is een partner van interieurspecialist Van Duivenboden Interieur en werkt nauw samen met meubelfabrikant Camerich Netherlands.

Van Duivenboden Interieur
Van Duivenboden Interieur is een gerenommeerd interieurbedrijf dat sinds 1921 gevestigd is in de oude Haarlemse binnenstad, juist daar waar al eeuwen lang de trends ontwikkeld worden. Een ruim assortiment aan meubelen, verlichting, textiel en woonaccessoires, belooft samen met een gepassioneerd team van ontwerpers en adviseurs een onvergetelijke interieurbeleving.

Camerich NL
Naast de samenwerking met Van Duivenboden Interieur heeft Showroommeubels.nl een exclusieve deal met meubelmaker Camerich weten te sluiten. Camerich staat voor topkwaliteit en premium design voor uw droominterieur tegen de beste mogelijke prijs, die wij dankzij deze samenwerking aan u kunnen bieden.